reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Halsizliğe Ne İyi Gelir

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Halsizlik neden olur
Halsizliğin çok çeşitli sebepleri bulunur.En çok halsizliğe sebep olan etmenlerden biri yeteri kadar uyumamaktır yada düzensiz uyku sistemi halsizliğe neden olabilir.Vücut bu durumda devamlı uyku isteğinde olduğundan halsizlik durumu görülür.Halsizliğin başka bir sebebi ise bir hastalığa bağlı olan halsizlik durumudur.Bazı hastalıkların yan etkisi olarak halsizlik belirtisi görülür.Diğer görülen yaygın halsizlik nedeni ise mevsim ve hava değişimi durumlarıdır.Bunlarda halsizliğe sebep olarak gösterilebilir.Sürekli olarak halsizlikten şikayet ediyorsanız doktora gitmekte yarar bulunuyor.Kronik hale gelen halsizliğin altında yatan çeşitli hastalıklar olabilir.Ama sizin halsizlik sorununuzun hastalıktan kaynaklanmadığını düşünüyorsanız aşağıda önerilen halsizliğe iyi gelen önerileri deneyebilirsiniz.

Halsizliğe ne iyi gelir
  • Halsizlik için magnezyum içeren besinler son derece faydalıdır.Bunların başında ise bamya gelir.Bamya halsizliğe iyi gelen faydalı bir besindir.
  • Kahvenin uyarıcı etkileri halsizliğe iyi gelir ama fazla miktarlarda tüketilen kahve faydadan çok zarar getirecektir.
  • Banyo yaparken yapılan yanlışlardan biride sıcak suyla banyo yapmaktır.Bu da size halsizlik ve uyku hali olarak geri döner.Zinde olabilmek için ılık suda banyo yapmak halsizliğie iyi gelir.
  • Patatesin bilinmeyen faydalarından biride halsizlik ve uykusuzluğa karşı iyi olmasıdır.Kilo probleminiz varsa patates kızartması dışında kalan patates yemeklerini tüketebilirsiniz.
  • Günde en az 8 bardak içilecek su sizin enerjik olmanızı sağlayacaktır.
  • Karbonhidrat içeren gıdalar tüketmek vücuda enerji verir.Karbonhidrat içeren gıdaların başında yulaf ezmesi, muz, çilek ve baklagil besinleri yer alır.

Hiç yorum yok: